Skip to main content

Hoi, ik ben Michiel!

Ik ben Microsoft Office Specialist en help je graag om de mogelijkheden van Microsoft Office en Office 365 beter in te zetten. Daardoor ben jij productiever in je werk en kun je makkelijker samenwerken met je collega’s, klanten en opdrachtgevers.

Ik deel mijn kennis op verschillende manieren. Zo geef ik trainingen en kennissessies, kun je me inhuren als consultant of werkplekondersteuning. Heb je andere ideeën, dan zijn er genoeg mogelijkheden tot maatwerk.

Waarom ik dit doe

Ik ontmoet veel mensen die voor hun werk afhankelijk zijn van de computer, maar daar onvoldoende kennis van hebben. Ze krijgen hun werk wel gedaan, maar het kost vaak veel tijd en moeite. Ik zie ook vaak mogelijkheden onbenut, zoals het samenwerken aan een document of zoiets simpels als een sneltoets of een geavanceerde functie binnen het programma. Zonde! Mijn toegevoegde waarde is dat ik mensen bewust maak van de mogelijkheden en hun hand vasthoud bij het eerste gebruik daarvan.

Achtergrond

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de School voor Communicatiesystemen in Utrecht. Daarna heb ik in verschillende rollen gewerkt binnen Microsoftomgevingen, begonnen als ontwikkelaar (C#, SQL) en daarna verder in voornamelijk applicatiebeheer en ondersteuning van Microsoft Software.

De verschillende programma’s binnen Microsoft Office gebruik ik al vanaf de eerste versies (Office 95), maar op professioneel niveau nu zo’n 10 jaar. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf steeds meer gespecialiseerd in de functionele mogelijkheden van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

Foto: Linda Koolen Photography

Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!