Skip to main content

Mijn Blog

By 22 maart 2012mei 13th, 2019Bloginfo

Het kriebelt al jaren. Ik wil een eigen blog. Een plek waar ik kan delen wat ik weet, wat ik interessant vind, waar jij als lezer iets aan kunt hebben. Het kan iets kleins zijn, iets wat je aan het denken zet. Het kan wat groter zijn, waarbij ik schrijf over iets dat jou echt verder helpt.

De laatste jaren leer ik steeds meer mensen kennen die me inspireren. Het zijn mensen met geweldige ideeën, mensen die zich inzetten voor een betere wereld of mensen die me gewoon aan het lachen maken. Bij sommige van hen blijft het bij een filmpje dat ik zie van hen op Youtube, met andere communiceer ik via internet en sommige ontmoet ik in het echt.

De inspiratie die ik krijg van deze mensen deel ik graag en veelvuldig met anderen. Ik vertel er dan over of ik deel het filmpje op Facebook of Twitter. Maar met vertellen bereik ik maar één of een paar personen per keer. Ik wil dit blog gebruiken om mijn verhalen ook te publiceren, zodat anderen die ik nog niet ontmoet heb het ook kunnen lezen.

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek
Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!