Skip to main content

Verandering van focus voor dit blog

By 27 augustus 2014mei 13th, 2019Bloginfo

Een jaar of twee geleden ben ik dit blog begonnen als een plek om mijn persoonlijke ideeën de wereld in te helpen. Dit ging vaak over IT, maar ook vaak over evenementen die ik bezocht en de mensen die ik daar heb leren kennen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is mijn focus in het leven veranderd. Een jaar geleden besloot ik naar de Kamer van Koophandel te stappen en mezelf te registreren als Professional Organizer. Het bleek een uitstapje te zijn, want nog geen half jaar later bleek dat toch niet helemaal mijn ding te zijn. Het werk dan. De gedachte erachter, om mensen bezig te laten zijn met de dingen die écht belangrijk zijn, blijft. Alleen op een andere manier.

De afgelopen jaren werkte ik in loondienst als Applicatie-Ontwikkelaar, Applicatiebeheerder en Servicedeskmedewerker in Microsoftgeoriënteerde omgevingen. Daarbij waren de Officeprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook mijn specialiteit.

Begin dit jaar besloot ik dat mijn passie om mensen te helpen en mijn kennis van de Officeprogramma’s een mooie combinatie vormen. De focus van mijn bedrijf ligt daar dan ook op: hoe kunnen Microsoft Office en Office 365 je helpen om meer gedaan te krijgen, makkelijker samen te werken en beter documentbeheer te voeren.

Met die focusverandering zullen ook de onderwerpen van dit blog veranderen. Ik ga er niet vanuit dat ik niet meer over persoonlijke zaken zal schrijven, maar de meerderheid van de onderwerpen zullen gaan over Microsoftgerelateerde zaken.

Een nieuwe website is inmiddels onderweg, maar dat is een uitdaging op zich.

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek
Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!