Skip to main content

Hoeveel gevoelsmiljonairs ken jij?

By 18 september 2012mei 13th, 2019Persoonlijke ontwikkeling

Het blad Puurzaam van Gulpener heeft een editie gemaakt over de Top 100 van gevoelsmiljonairs. Hierin staan 100 personen beschreven die zich gevoelsmiljonair mogen noemen. Zie het als de Quote 500, maar dan beter: hiervoor hoef je niet te dromen om ooit de staatsloterij te winnen. Hoeveel van deze personen ken jij?

We kennen elkaar

Laten we eens beginnen met de mensen die ik ken en die mij ook zullen (her)kennen. Van Guido Crolla (nr. 28) heb ik les gehad. Juul Martin (nr. 36) kom ik weleens tegen bij Inspiration Shot of in de Waarmakerij. Elma Roelvink (nr. 46) vertelde over Pluk de Stad bij en is een vaste bezoeker van Stand-up Inspiration, Via Nils Roemen (nr. 50) ken ik Durftevragen en was ik bij Soul Gymnastics, Janne Willems (nr. 72) plukt momenten en vertelt daarover bij Stand-up Inspiration en Inspiration Shot. Marieke van Dam (nr. 78) maakt van je leven een speeltuin en kwam ik tegen bij Stand-up Inspiration, Inspiration Shot en Fris in je Hoofd. Bij Katja Linders (nr. 80) volgde ik de workshop “Wat wil ik nou echt? En nu aan de slag!”. De tussenstand: ik ken zeven gevoelsmiljonairs.

Nils Roemen, Katja Linders, Janne Willems, Guido Crolla

Ik ken hen, maar kennen ze mij?

Stand-up Inspiration is een bijzondere plek voor bijzondere mensen. Josje Feller (nr. 6), Lisa Portengen (nr. 7), Annette Dölle (nr. 22), Lisette Thooft (nr. 24) en Esther Jacobs (nr. 69) deden daar hun verhaal. Yvette van der Aa (nr. 44) gaf een workshop bij Soul Gymnastics, waar ik ook was. Fanny Koerts (nr. 55) kwam ik tegen bij de Durftevragen Nieuwjaarsboost. Tussenstand: nog eens zeven erbij, maakt 14 gevoelsmiljonairs.

Ik ken hen

Natuurlijk staan er ook een aantal BN’ers tussen: Erik Hulzebosch (nr. 12), Maarten ’t Hart (nr. 15), Ramsey Nasr (nr. 37), Guido Weijers (nr. 38), Felix Meurders (nr. 82), Walter Lewin (nr. 87), Edwin en Annemarie van der Sar (nr. 90), Johan Cruijf, Marianne Thieme, Jack Poels (nr. 97), Herman Brood (nr. 98). Jelle Hermus (nr. 42) heeft een inspirerende website So Chicken en Peter Smith (nr. 65) is een fotograaf. In dit lijstje 13 personen die ik ken. Dat maakt het totaal van 27 gevoelsmiljonairs.

Eindstand

Van de 100 gevoelsmiljonairs ken ik er 27. En zeven daarvan kennen mij ook. Van hen kan ik zeggen dat het echt bijzondere mensen zijn die allen op hun eigen manier proberen zichzelf en anderen te laten genieten van het leven. Die poging is al een inspiratie op zich!

Voel jij je al gevoelsmiljonair? Wie van deze lijst ken jij?

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek
Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!