Skip to main content

Windows 8 voor slechts €29,99 verloopt na 31 januari!

By 27 januari 2013mei 13th, 2019Microsoft Windows, Software

Windows 8 LogoEerder schreef ik over mijn eerste ervaringen met Windows 8, welke door Microsoft eind vorig jaar op de markt is gebracht. Ter promotie kun je de upgrade voor slechts €29,99 aanschaffen. Deze actie verloopt echter over 4 dagen! Vanaf dan kun je deze versie aanschaffen voor ongeveer €259,-.

Je wilt Windows 8 wel proberen, maar hebt nu geen tijd? Dan raad ik je aan nu toch gebruik te maken van de actie. Tijdens het aanschafproces krijg je namelijk de optie om de daadwerkelijke installatie uit te stellen. Paul Thurrott legt op zijn website uit hoe. Na betaling krijg je de optie om meteen te beginnen met installeren, of om een installatiemedium te creëren. Dit kan een dvd zijn of een usb-stick. Als je voor deze optie kiest, kun je de installatie later starten door in een eerdere versie van Windows (XP, Vista of 7) de dvd te starten of te booten vanaf de usb-stick.

Je kunt er ook voor kiezen om een andere computer te upgraden dan de computer waarop je de aanschaf doet. Let er wel op dat je via deze methode dezelfde versie van Windows 8 zult krijgen als van je eerdere Windowsversie. Werk je dus op een 32-bit systeem, dan zul je ook een 32-bit versie van Windows 8 krijgen, hetzelfde geldt voor de 64-bit versie. Een 32-bit systeem kun je niet upgraden met een 64-bit installatie.

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek

Join the discussion One Comment

Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!