Skip to main content

Gratis kennissessie: Slimmer werken met Microsoft Outlook

By 10 mei 2016mei 13th, 2019Events, Microsoft Outlook

Aanstaande vrijdag, 13 mei, is het weer Social Friday bij Seats2Meet Station ‘s-Hertogenbosch. Dit is een maandelijks terugkeren evenement met gratis workshops over allerlei onderwerpen. Hier zal ik de kennissessie “Slimmer werken met Microsoft Outlook” verzorgen. Werk je met Microsoft Outlook en zou je er graag meer over weten, meld je dan aan via Meetup. In de kennissessie deel ik in ongeveer 2 uur tijd zoveel mogelijk van mijn tips.

Introductie

E-mail, we hebben er allemaal mee te maken. Of we het nu leuk vinden of niet. Het is een noodzakelijk kwaad waar niemand echt vrolijk van wordt, maar wat wel onderdeel is van ons werk. En we zijn al zo druk met ons werk! En dan hebben we ook nog afspraken te maken en mensen te spreken.

Microsoft Outlook is binnen het Microsoft Officepakket het programma waarin je e-mail, agenda, contactpersonen en taken beheert. Een programma met veel mogelijkheden, waarin je best wel de weg kwijt kunt raken. Maar het bevat wel veel manieren om je werk een stukje makkelijker en sneller te maken.

Wat gaan we doen

In deze kennissessie bekijken we de vele mogelijkheden van Microsoft Outlook. In een interactieve sessie en op basis van jouw vragen laat ik je zien hoe je op verschillende manieren je e-mail kunt wegwerken en je makkelijk en snel je agenda, contactpersonen en taken beheert.

Verwacht geen standaard presentatie of een droog luisterverhaal. Ik heb mijn Outlookprogramma open op de beamer en samen bekijken we wat jou vandaag een stukje verder helpt.

Wat levert het jou op

In een zeer korte tijd wil ik je laten zien dat je Microsoft Outlook goed naar je eigen hand kunt zetten. Microsoft Outlook heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Het kan dus goed zijn dat de standaardinstellingen niet jouw gewenste instellingen zijn. In deze sessie wil ik je er vooral van bewust maken dat er veel mogelijk is. Misschien onthoud je niet alles wat ik laat zien, maar ik verwacht dat je minimaal één ding leert die jou tijd bespaart.

Wat heb je nodig

Voor deze sessie heb je geen eigen computer nodig. Wel is het handig als je aantekeningen kunt maken van functies die voor jou interessant zijn.

Aanmelden

Deze kennissessie is gratis. Aanmelden doe je via de website van Meetup, waarbij je op 2 plekken even moet RSVP-en: Aanmelden voor mijn sessie over Outlook en laat ook even op de algemene Social Friday pagina weten dat je komt. Dan kunnen ze daar ook voor de borrel rekening mee houden.

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek
Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!