Skip to main content

Aanstaande vrijdag geef ik een workshop bij het Friday Afternoon Netwerk in Tilburg. We gaan het hebben over de mogelijkheden binnen de verschillende Officeprogramma’s om werk makkelijker en sneller te doen. Kom je ook? Meld je aan via de website van de FAN.

Omschrijving Workshop

Ook jij werkt vast met enige regelmaat met één van de Microsoft Officeprogramma’s. Misschien schrijf je je offertes in Word en doe je je boekhouding (gedeeltelijk) in Excel. Gebruik je Outlook voor het beheren van je e-mail, agenda en contactpersonen of presenteer je je plannen met PowerPoint. En je hebt vast een keer per ongeluk OneNote opgestart, geen idee gehad wat je wat je ermee moest en het vertwijfeld weer afgesloten…

Workshop ‘Microsoft Office: Boost je productiviteit!’

Tijdens de workshop op 16 oktober gaat Michiel van den Broek, Microsoft Office Specialist, je laten zien hoe je nog productiever kunt zijn. We gaan het hebben over de handigheidjes, de weetjes en shortcuts. Manieren om dat wat je moet doen, sneller en makkelijker te doen. Het is een interactieve monoloog, waarin hij veel gaat laten zien, maar jij ook op verschillende momenten zelf mee gaat doen. Heb je een laptop, breng die dan mee. Geen laptop? Je kunt dan vast bij iemand anders meekijken.

Michiel gebruikt tijdens de workshop Microsoft Office 2016, de nieuwste versie die Microsoft op 22 september 2015 wereldwijd lanceerde. Maar maak je geen zorgen, de tips zullen ook in eerdere versies werken.

Om de workshop zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoefte wil ik je vragen om een paar vragen te beantwoorden. Klik daarvoor op deze link: http://bit.ly/1iI8OrP

Programma:
14.15 uur ontvangst
14.30 uur start workshop
17.00 uur eind workshop & start FAN-borrel

Aanmelden & kosten

Klik hier of op de button om je aan te melden voor deze workshop. Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).
De kosten voor deze workshop bedragen € 5,00. Dit dien je ter plaatse te voldoen. De bijdrage is bestemd om enkele kosten te kunnen dekken. De prijs is inclusief koffie/thee/water en de workshop. Je kunt je tot 24 uur voor de workshop kostenloos afmelden. Ben je afwezig zonder (tijdige) afmelding, dan worden de kosten bij jou in rekening gebracht. Lukt het niet je via de link aan te melden? Stuur dan een mail ter aanmelding naar info@sannevandervelden.nl

Michiel van den Broek

Author Michiel van den Broek

Ik ben je gids in Microsoftland. Als Productivity Specialist help ik je om Windows, de Officeprogramma's en Office 365 beter te gebruiken. Daardoor kun jij meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Maakt jou blij, maakt mij blij!

More posts by Michiel van den Broek
Close Menu

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

door MailChimp!